FAQVeel gestelde vragen

Inspireert deze site van Huurnutijdelijk.nl u tot een vraag? De meest voorkomende vragen ziet u hieronder beantwoord.

U kunt huren vanaf één week.

Dat is zeker mogelijk. Het bezichtigen van een huurwoning wordt altijd gepland op een tijdstip dat het u uitkomt. In overleg met de makelaar van huurnutijdelijk.nl kunt u uw afspraak ook in de avonduren of in het weekend plannen.

Niets. De woning wordt compleet opgeleverd voorzien van tv, internet en schoonmaak.

Dat kan. Net als in een loondienstsituatie moet Huurnutijdelijk.nl de eigenaar wel goede en juiste inkomstengegevens kunnen overhandigen. In geval van zelfstandigheid is het inzichtelijk maken van een winst- en verliesrekening afdoende.

Het is voor u als huurder verstandig om de inspecties te laten uitvoeren om misverstanden te voorkomen. Op basis van de uitslag van de inspectie wordt de woonruimte opgeleverd en de waarborgsom afgehandeld.

De huurprijzen zijn altijd inclusief. Zoals vermeld, zijn de huurprijzen exclusief gas, water, elektriciteit, kabel, internet, telefoon, servicekosten (indien van toepassing) en lokale belastingen/heffingen (zoals afvalstoffenheffingen, rioolrecht, waterschapsbelasting).

Al onze woningen zijn geheel gemeubileerd, dus volledig voorzien van inboedel. U hoeft alleen uw koffer met kleding mee te nemen.

Contact gegevens

Adres:
Loolaan 14
7315 AA Apeldoorn
Nederland

+31 (0)85-3984884
info@huurnutijdelijk.nl

KVK-nr: 54277647
BTW-nr: NL065893396B04

Social media

   

Staat uw vraag niet vermeld?

Stel ons deze dan direct via contact. U ontvangt zo snel mogelijk en gericht een persoonlijk antwoord, zonder enige verplichting.

 

Vyrex Solutions | 2019

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by