Huren zakelijkDe mooiste plekken

Voor expats en werknemers

  • Tijdelijk luxe vakantiehuizen huren
  • Zowel op topniveaus als ‘gewoon goed’
  • Alles kan
  • Minimale boekingsperiode een week
  • De huur is daarna wekelijks opzegbaar

Al die specifieke verhuurzaken zijn in vakkundige en vertrouwde handen huurnutijdelijk.

We doen het ánders. Persoonlijker, attenter en nemen net zoveel van u over als u zelf wenst. Op basis van korte lijnen, duidelijke afspraken en resultaat.

 

NEEM CONTACT OP

Wij regelen alles

Huurnutijdelijk, past zich aan uw wensen aan, wilt u tot in alle details updates ontvangen van het verhuurproces? Of wilt u dat wij alle werkzaamheden compleet uit handen nemen? Of alleen informeren wanneer strikt noodzakelijk. Alles is mogelijk en in overleg met u leggen wij onze samenwerkingsvorm vast, dit uiteraard op grond van uw wensen.

Wees kritisch

Huurnutijdelijk is kritisch, kijkt naar de verhuurder en huurder of deze goede partijen zijn om mee samen te werken. Want zakelijk gaat het niet alleen om een plek om te verblijven maar het is mogelijk ook tijdelijk het visitekaartje van het bedrijf, daarnaast willen we natuurlijk niet dat het personeel zich ongemakkelijk voelt door welke oorzaak dan ook

Heeft u interesse?

Neemt u voor al uw vragen gerust contact op met Huurnutijdelijk. Wij komen graag langs bij u op kantoor om alle details en mogelijkheden goed door te spreken. U krijgt direct een helder antwoord op al uw vragen.

Klantenbeoordelingen

“Duurde een aantal dagen voordat mijn woning overal stond. Daarna perfect!!”

P. Kolk

“Perfect geregeld alles verloopt zonder enige inspanning en meteen reacties”

M. van Gessel

Vyrex Solutions | 2019

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by