Over onsExclusief tijdelijk wonen

Eerlijk, snel en eenvoudig geregeld
Huurnutijdelijk.nl is een succesvol bedrijf, 100% gericht op het direct oplossen van uw tijdelijk woonprobleem. Hoe groot of klein en waar in Nederland dan ook. Ons succesvolle onderscheid? Tijdelijk huren in een mooie residence en niet op een camping, zónder duurder te zijn.

Klanten schakelen ons in als:

  • Zij direct ergens een woning(en) zoeken op een locatie naar wens.
  • Geen kleine letters en grote rekeningen wensen voor bemiddeling.
  • Zij direct willen weten waar ze aan toe zijn.
  • Zij geen administratieve rompslomp zoeken.
Compleet en geen bijkomende kosten
Wij bieden dus een complete afhandeling. Van aanvraag tot sleuteloverhandiging zonder bijkomende kosten en checks als bemiddelingskosten, BKR toetsing, administratiekosten en afhandelingskosten. Huurnutijdelijk.nl onderscheid zich vooral door het bezit van eigen woningen en een all in tarief dat scherper is dan elders in de markt. Kortom, wij zijn gewoon duidelijker en helderder dan alle andere aanbieders!

Bedrijf en particulier

Wij focussen exclusief op de verhuur van tijdelijke vakantiewoningen door heel Nederland op moderne en goed voorziene parken. Ideaal voor zowel bedrijven als particulieren die voor kortere of langere tijd woonruimte en/of een fijne woning of chalet zoeken.
Uw winst? Gemak, helderheid en rust…
Flexibel huren vanaf één week, van comfortabel tot zeer luxe. Welke tijdelijke woning u ook kiest: u heeft altijd tv, internet, en indien gewenst, schoonmaak. Uw tijdelijke woning is volledig gemeubileerd en u bent 100% ontzorgd door vooraf afgesproken prijzen. De minimale boekingsperiode is een week. De huur is daarna wekelijks opzegbaar.
Stabiliteit in uw woonsituatie in een overgangsfase in uw leven.
Dit betekent dat u in een overgangsperiode in uw leven, door bijvoorbeeld verhuizing of scheiding, in ieder geval de rust heeft van een topwoning op een fraaie locatie, zonder welke zorg dan ook. En wat Huurnutijdelijk.nl extra uniek maakt: voor al deze dienstverlening betaalt u ons niets.

Onze resultaten

woningen in de verhuur
1011 parken aangesloten
53 woningen verhuurt

Klantenbeoordelingen

“Duurde een aantal dagen voordat mijn woning overal stond. Daarna perfect!!”

P. Kolk

“Perfect geregeld alles verloopt zonder enige inspanning en meteen reacties”

M. van Gessel

Vyrex Solutions | 2019