Over onsExclusief tijdelijk wonen, eerlijk en eenvoudig geregeld

Huurnutijdelijk.nl maakt tijdelijk huren nu wel héél eenvoudig. Wij werken niet met elders al aangeboden tijdelijke woningen, maar selecteren zelf heel streng woningen en appartementen die aan onze én uw hoogste eisen voldoen.

Huurnutijdelijk.nl is een succesvol bedrijf gericht op het direct oplossen van uw tijdelijk woonprobleem. Hoe groot of klein dit ook is: voor u persoonlijk vinden we overal in Nederland de juiste oplossing!

Ideaal voor bedrijven en particulieren

Wij focussen exclusief op de verhuur van tijdelijke vakantiewoningen door heel Nederland op moderne en goed voorziene parken. Ideaal voor zowel bedrijven als particulieren die voor kortere of langere tijd woonruimte en/of een fijne woning of chalet zoeken.

 

NEEM CONTACT OP

Uw winst Gemak, helderheid en rust…

Flexibel huren vanaf één week, beslissing maken 1 week of maand van comfort tabel tot zeer luxe. Welke tijdelijke woning u ook kiest: u heeft altijd tv, internet en indien gewenst schoonmaak. Uw tijdelijke woning is volledig gemeubileerd en u bent 100% ontzorgd door vooraf afgesproken prijzen. De minimale boekingsperiode is een maand. De huur is wekelijks opzegbaar.

Stabiliteit in uw woonsituatie in een overgangsfase in uw leven

Dit betekent dat u in een overgangsperiode in uw leven, door bijvoorbeeld verhuizing of scheiding, in ieder geval de rust heeft van een topwoning op een fraaie locatie, zonder welke zorg dan ook. En wat Huurnutijdelijk.nl extra uniek maakt: voor al deze dienstverlening betaalt u ons niets.

De voordelen in vogelvlucht

  • Geen inschrijfkosten
  • Geen bemiddelingskosten
  • Altijd een heldere en concurrerende all in prijs
  • Snel en vertrouwd een veilige, prettige woonomgeving
  • Tijdelijk huren in een mooie residence en niet op een camping zonder duurder te zijn

Klantenbeoordelingen

“Duurde een aantal dagen voordat mijn woning overal stond. Daarna perfect!!”

P. Kolk

“Perfect geregeld alles verloopt zonder enige inspanning en meteen reacties”

M. van Gessel

Vyrex Solutions | 2019

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by